Kontakta oss!

 

               Emelie Hindsberg-Lipponen

044 989 4087

emelie.hindsberg-lipponen@bensow.fi

”Hej på dig! Mitt namn är Emelie och jag träffar barn och unga som deltar i Min stig. Jag trivs superbra med mitt jobb och jag hoppas att alla som kommer med i Min stig skall få en känsla av att här blir jag sedd, hörd och bekräftad för just den jag är. Som person skulle jag beskriva mig som glad och godhjärtad. På fritiden är jag tillsammans med min familj och sköter våra hästar på gården. Livet är inte alltid lätt och då är det viktigt att komma ihåg att man har rätt till stöd och hjälp. Vi finns här för dig!”

 

         

                  Eva Svensson

                  041 313 2053
                  eva.svensson@bensow.fi

"Hej! Jag heter Eva och jobbar på min stig. Jag är en empatisk och glad person som alltid försöker fokusera på det positiva. Fritiden spenderar jag med min familj, rör på mig ute i naturen, spelar fotboll och prövar på nya recept i köket. Ingen skall behöva gå ensam på livets stig, låt mig gå din stig med dig!"

 

 

                Heidi Palmu

                     044 2385958
                     heidi.palmu@bensow.fi
                     

"Hejsan! Jag heter Heidi och jobbar på Min stig! Jag är en energisk mångsysslare som älskar att kombinera och komplettera människans, speciellt barn och ungas, välmående med konst och kultur av olika slag. Jag brinner för att jobba med människor, speciellt med barn, unga och personer som behöver stöd i sin vardag.

Jag vill ge alla möjlighet att vara med och delta, precis om de själva är. Då jag inte jobbar, trivs jag bäst hemma med min stora familj, på dansgolvet i närheten av andra människor och i naturen och trädgården som ger mig otroligt mycket krafter och energi. På Min stig vill jag vandra tillsammans med dig, finnas där för dig, stöda dig att kliva över hinder och hjälpa dig att hitta tillbaka till din stig!"

 

       

Heidi (t.v.) och Eva (t.h.)
 

                  

                   Villa Solhaga i Grankulla                                        

 

  

 

IG: barnensbensow
SC: bensow_snap

Vi finns i Grankulla i Villa Solhaga (Gräsavägen 1).