Min stig ordnar sommarlovsdagläger med en massa roliga aktiveter i Grankulla för barn och unga 13 - 15.6.2022.

 

Våra populära Min stig-sommarläger på Stornäsholm fylldes direkt i år och därför har vi bestämt att ordna ett extra dagläger i Grankulla 13-15.6.2022, kl.9-16 för att kunna ta emot så många intresserade barn och unga som möjligt.

Kom med och träffa andra unga som har erfarenhet av att leva med en förälder som dricker för mycket eller mår psykiskt dåligt! På lägret får du träffa andra med liknande erfarenheter som du och märka att du inte är ensam med dina tankar och känslor. Vi vuxna är alltid närvarande och vet hur det kan vara att växa upp i en familj där en förälder mår dåligt och hur det kan påverka hela familjen. 

Lägret är en bra inkörsport till vår verksamhet där du kan bekanta dej med oss som jobbar på Min stig och vilken typ av program vi brukar ordna. Vi brukar skratta mycket!

Under lägerdagarna kommer vi att vistas i och utanför vår fina Villa Solhaga i hjärtat av Grankulla, men även ta oss ut på andra äventyr och utflykter i huvudstadsregionen. Räkna med roliga aktiviteter som: lek, äventyr, samvaro, god mat, glass, bad och annat sommarlovskul!!!!

Anmälning senast 25.5.2022 till Emelie Hindsberg-Lipponen. Tel: 044-989 4087 eller emelie.hindsberg-lipponen@bensow.fi