Höstterminen kör igång på Bensow igen ! Välkomna till Lyan och Grytet

 

Varmt välkomna alla nya och ”gamla” barn och familjer till ett nytt verksamhetsår på Lyan och Grytet! Hoppas ni alla har fått njuta av den fina sommaren!
 

Vi hade sett fram emot att få inleda hösten genom att återgå till mera normal verksamhet utan ansiktsmasker och möjlighet för föräldrar att komma in till våra utrymmen. Tyvärr måste vi böja oss för det ständigt stigande antalet covidfall i vårt land och blir tvungna att starta precis så som vi slutade genom att ta emot barnen vid ytterdörren och genom att fortsättningsvis använda ansiktsmask och iaktta säkerhetsavstånd till varandra. 

Vi avvaktar, följer med och informerar an efter som vi får nya direktiv om hur vi skall handla tryggast och bäst för oss alla!

Augustimånad är en mjuklandningsmånad där grupperna bekantar sig med varandra, bygger upp grupptillhörigheten och vi-andan.

Vi har ännu möjlighet att ta emot ett par 3-5 åringar i vår enhet Grytet. Hör av er om ni har behov av en plats inom småbarnspedgogiken för ett barn i den åldern.

Vi ser fram emot ett härligt nytt och spännande år tillsammans!