Träffa vår nya härliga medarbetare Vici som börjar på Min stig fr.o.m. 1.3!

 

Hejsan!                                                                                          

Jag heter Victoria Brandt men kallas Vici. Jag är ny i Bensow-teamet och skall arbeta som sakkunnig inom arbetet med barn som anhöriga till föräldrar med missbruk eller psykisk ohälsa. Dessa saker har jag i mitt liv stött på både privat, inom studierna och i arbetet och därför står mig stöd för barn och unga varmt om hjärtat.

Jag är hälsovårdare till utbildningen vilket innebär att jag först har läst till sjukskötare och sedan vidare till hälsovårdare. Hälsovårdsstudierna fångade mitt intresse på grund av förebyggande arbete och att få mer kunskap om att hälsan är både fysisk, psykisk och social och att varje bit måste tas om hand.

Att få jobba med barn och unga känns som ett viktigt och ärofyllt uppdrag, de är ju vår framtid. Jag är också beredd att jobba hårt för att nå ut till målgruppen samt att få alla att förstå sitt värde och sina rättigheter.

Efter hälsovårdsstudierna har jag läst vidare lite bland annat inom pedagogik och är fortfarande ivrig på att få lära mig nya saker och utvecklas, något jag är säker på att jag kommer få göra inom det här jobbet.

Som person är jag glad och framåt, jag tycker om att skratta och att få lyssna på människors livsberättelser. Till mig skall man kunna dela med sig av både gott och ont, utmaningar och målsättningar. Tillsammans kan vi stöda varandra!

På fritiden gillar jag småpyssel hemma, att umgås med vänner, en bra serie och att ta en promenad på något ställe jag inte upptäckt förut!

Jag ser framemot att få vara del av Bensows mångprofessionella team och att äntligen få möta alla barn och ungdomar!

Vici