Är du vår nya teammedlem? Bensow rekryterar projektledare och kock/husmor

Nu söker vi efter en driftig projektledare till barnskyddsverksamheten samt en kock/husmor till Daghemmet Lyan.

Är du den vi söker?

 

Projektledare
 

Är du vår nya driftiga teammedarbetare i utvecklandet Bensows arbete för att stöda barn som lever i familjer med missbruk eller psykisk sjukdom?

Stiftelsen Bensow har sedan 2016 målmedvetet gått in för att utveckla verksamhet för tryggande av utsatta barns uppväxtvillkor. Nu kommer vi tillsammans med våra samarbetspartners att sätta särskilt fokus på barn (i åldern 7–18 år) som anhöriga till föräldrar med missbruk eller psykisk sjukdom inom ramen för ett treårigt projekt.

Vi vet att dessa unga är särskilt sårbara och riskerar att fara illa på kort och/eller lång sikt. Det är av avgörande betydelse att de får hjälp och stöd med att förstärka sina resiliensfaktorer och minska riskfaktorer för att undvika att de utvecklar ett eget illamående. Vi planerar att ordna stödgrupper, fysiska och -chattgrupper samt lägerverksamhet. Dessutom vill vi jobba för att synliggöra målgruppen.  

Nu söker vi dej, socionom eller person med annan relevant utbildning inom social- och hälsovård, med ett brinnande intresse för barn och unga. Vi ser gärna att du är social, innovativ, flexibel och självständig samt SNÄLL – det är den egenskap som barn och unga värdesätter mest hos vuxna de möter. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av rusmedels-, barnskydds- och/eller psykvårdsarbete och har jobbat med barn- och ungdomsgrupper.

Till dina arbetsuppgifter kommer att höra att utveckla och planera verksamheten tillsammans med vårt team, att söka aktivt samarbete med kommunal rusmedelsvård samt barnskyddsenheter i Nyland och att leda stödgrupper och läger. Din fasta arbetsplats är i Grankulla.

Lön enligt kollektivatalet för den privata socialservicebranschen. Anställningstid tre år med möjlighet till förlängning.

Ansökningstiden går ut 8.3.2019

På frågor svarar Maj Estlander under v.7 och v.10, tel: 040-755 8087, maj.estlander@bensow.fi

Ansökningar riktas till:

Stiftelsen Bensow
Maj Estlander
Gräsavägen 1
02700 Grankulla 

eller till maj.estlander@bensow.fi

 

Kock / Husmor till Daghemmet Lyan

 

Då vår mångåriga husmor går i pension sommaren 2019 söker vi till vårt daghem i Grankulla en flexibel, kunnig och glad husmor/kock.

Arbetet är självständigt och mångsidigt och arbetsmiljön modern och funktionell. Maten tillreds från början till slut för våra 44 barn och 15 vuxna. På daghemmet serveras frukost, lunch och mellanmål. Om detta väcker intresse så tveka inte att ta kontakt så berättar vi mera.

Välkommen med en ansökan! Ansökningstiden går ut 1.3.2019.

Jobbet är på heltid och inleds 1.8.2019 eller enligt överenskommelse. Lön enligt Privata socialservicebranschens kollektivavtal.

På frågor svarar Andréa Sjöström, tel: 050-300 3531 eller andrea.sjostrom@bensow.fi

Ansökningarna riktas till:

Daghemmet Lyan
Andréa Sjöström
Gräsavägen 3-5 C
02700 Grankulla

eller till andrea.sjostrom@bensow.fi