Skuggsidans chatt

 

Dricker din förälder för mycket? Eller finns det någon annan i din närkrets, t. ex. en släkting, vars drickande du funderar på? Det är inte helt ovanligt att leva i en familj där någon dricker för mycket eller mår psykiskt illa. Men allas liv är lika viktiga och även barn och unga som lever i dessa familjer har rätt till att få hjälp och stöd. Och vår chatt finns till för att hjälpa just dig som funderar eller är orolig för en familjemedlem eller annan nära vuxen.

I Skuggsidans chatt får du prata anonymt med oss på Bensow. Vi förstår, hjälper och talar med dig och vi ger råd om t. ex. var du kan söka hjälp.

Skuggsidans svenskspråkiga chatt är öppen varje tisdag kl. 18-20 hela sommaren 2019. Det är bara att klicka på länken nedan så kommer du till "Varjomaailma"-sidan och chatten finns i det nedre hörnet till höger (på mobilen hittar du chattfönstret på skärmens nedre kant).

Du är inte ensam om dina upplevelser och det kan faktiskt hjälpa att prata om dem med någon. 

Klicka här: Skuggsidan

Välkommen!


Har du frågor om chatten eller något annat du vill fråga eller berätta om för oss? Skicka mail till skuggsidan(at)bensow.fi.

Vad betyder anonymitet?

Att prata anonymt på chatten betyder att vi inte kan se vem du är då du skriver till oss. Ditt namn och din bostadsort kommer inte fram om du inte själv berättar dina personliga uppgifter för oss. Du behöver inte heller göra det. 

Men om vi misstänker att du är i fara måste vi enligt barnskyddslagen anmäla dina uppgifter till socialtjänsten. Då finns det en möjlighet att vi söker upp din IP-adress och på det sättet kan vi få reda på vem du är för att kunna kolla upp att du är okej.

 

 

 

 

Kontakta oss

Stiftelsen Bensow
Villa Solhaga
Gräsavägen1
02700 Grankulla

Kontaktuppgifter »

 

 

Sociala medier